Hoe het werkt

Eén belofte kan ik jullie alvast doen: als ik jullie liefdesverhaal mag vertalen dan wordt het een persoonlijk en bruisend feest. In de trouwceremonie laat ik al jullie wensen, verlangens en ideeën terugkomen. Een dag om nóóit te vergeten!

Zien jullie het wel zitten om de ceremonie samen in te vullen? Dan maak ik heel graag persoonlijk kennis. In een vrijblijvend gesprek kan ik jullie nog beter vertellen wat ik voor jullie kan betekenen en hoe ik werk. Nog belangrijker vind ik het om te ontdekken of we een klik met elkaar hebben en het gevoel goed is. Het is immers nogal een belangrijke taak om jullie liefdes-ceremonie te mogen verzorgen. 

Stuur mij een berichtje via het contactformulier, dan neem ik zo snel mogelijk contact met jullie op! In de tussentijd wens ik jullie veel plezier en inspiratie bij het maken van alle keuzes rondom jullie liefdesfeest!

Meer weten? 

  Over Jorieke

  Tja, en wie kiezen jullie dan als ceremonieel trouwambtenaar? Buitengewoon Jorieke natuurlijk! Tenminste als jullie houden van enthousiasme, verbinding en een flinke portie emotie. Niet voor niets word ik door anderen het beste omschreven als een energieke enthousiasteling! Door jullie echt te zien, te horen en te leren kennen zullen alle gasten jullie herkennen in het verhaal.  De romantiek spat er van af, jullie ogen zullen stralen en er is een flink portie emotie!

  Leuk om wat over mij te weten? Geboren en getogen in de Noordoostpolder, waar ik tijdens de lange fietstochten van school naar huis iedereen de oren van het hoofd kletste. Inmiddels woon ik al geruime tijd in het mooie Deventer samen met mijn 2 dochters en lieve en grappige hondje Nora.

  De eervolle en dankbare taak van ceremonieel trouwambtenaar combineer ik met mijn baan als loopbaanconsultant en trainer bij Staatvandienst. Dit is voor mij een gouden combinatie, omdat ik alles erin kwijt kan wat ik heel graag doe: verbinden, verblijden & verrassen! Ik ben een enorm mensen-mens en hou van écht contact. Dit ontstaat bij mij vanzelf als er een klik is en iedereen het gevoel heeft in vrijheid te kunnen spreken. Gelukkig heb ik hier nooit moeite mee 😉


   

  Contact

  Jorieke te Riele, Deventer

  06 26969343

  info@buitengewoonjorieke.nl


   

   
   Reviews 

   

  Michiel & Monique, Landgoed Klarenbeek
  "Wat was het fijn om Jorieke als babs te hebben. 

   Ze heeft ons verhaal perfect verwoord, lief en met de nodige humor gebracht. Het paste precies!". 

                                               (Foto: Renske Kleverwal)

                                               


                                                                                              Linda* & Johan

  De Lochtenberg, Wijhe

  "De ceremonie was erg mooi en bijzonder, het was helemaal wat we gewenst hadden!"

                                                    (foto: Nienkes foto's)