"Voor een persoonlijke, levendige en bruisende ceremonie"
  


Ceremonies

Om de liefde te vieren hebben jullie verschillende mogelijkheden. Willen jullie trouwen, het ‘ja-woord’ uitspreken en mogelijk ook een andere achternaam aannemen? Dan trouw je voor de wet (wettelijk huwelijk). Willen jullie vooral een mooie ceremonie met alles erop en eraan, maar zijn jullie al voor de wet getrouwd? Dat kan! Dan is er sprake van een ceremonieel huwelijk. Of kiezen jullie ervoor de liefde te bezegelen met een geregistreerd partnerschap? En tenslotte: het vernieuwen van de belofte. Veel bekender in het buitenland, omdat we hier maar al te graag ‘normaal’ doen. Maar oh-zo-leuk om mee te maken. Wat is er mooier dan een liefde die er na 25 jaar nog steeds vanaf spat? Ook dát mag gevierd worden! Meer weten?

  Over Jorieke

  Tja, en wie kiezen jullie dan als buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand (BABS)? Buitengewoon Jorieke natuurlijk! Tenminste als jullie houden van enthousiasme, verbinding en een flinke portie emotie. Niet voor niets word ik door anderen het beste omschreven als een energieke enthousiasteling! 

  Leuk om wat over mij te weten? Geboren en getogen in de Noordoostpolder, waar ik tijdens de lange fietstochten van school naar huis iedereen de oren van het hoofd kletste. Inmiddels woon ik al geruime tijd in het mooie Deventer met mijn man Paul en onze 2 dochters Lynn en Mara. Wij hebben in 2015 onze liefde bezegeld met een heus verrassingshuwelijk! De gezichten van de gasten toen ze doorhadden dat het niet ‘zomaar’ een feestje was: onbetaalbaar! 

  De eervolle en dankbare taak van Trouwambtenaar en Ceremonieel spreker combineer ik met mijn baan als loopbaan- en re-integratieconsultant. Dit is voor mij een gouden combinatie, omdat ik alles erin kwijt kan wat ik heel graag doe: verbinden, verblijden & verrassen! Ik ben een enorm mensen-mens en hou van écht contact. Dit ontstaat bij mij vanzelf als er een klik is en iedereen het gevoel heeft in vrijheid te kunnen spreken. Gelukkig heb ik hier nooit moeite mee 😉


    


  Hoe het werkt

  Eén belofte kan ik jullie alvast doen: als ik jullie liefdesverhaal mag vertalen dan wordt het een persoonlijk en bruisend feest. In de ceremonie laat ik al jullie wensen, verlangens en ideeën terugkomen. Een dag om nóóit te vergeten!

  Zien jullie het wel zitten om de ceremonie samen in te vullen? Dan maak ik heel graag persoonlijk kennis. In een vrijblijvend gesprek kan ik jullie nog beter vertellen wat ik voor jullie kan betekenen en hoe ik werk. Nog belangrijker vind ik het om te ontdekken of we een klik met elkaar hebben en het gevoel goed is. Het is immers nogal een belangrijke taak om jullie liefdes-ceremonie te mogen verzorgen. 

  Stuur mij een berichtje via het contactformulier, dan neem ik zo snel mogelijk contact met jullie op! In de tussentijd wens ik jullie veel plezier en inspiratie bij het maken van alle keuzes rondom jullie liefdesfeest!