Ceremonieel trouwen

Trouwen op een niet-officiële trouwlocatie, bijvoorbeeld in jullie eigen achtertuin of jullie favoriete café? Willen jullie gratis trouwen maar nog wel heel graag een prachtige ceremonie? Dat kan! De ceremonie zal niet te onderscheiden zijn van een wettelijke huwelijksceremonie.

Bij ceremonieel trouwen komen alle elementen van wettelijk trouwen aan bod. Dus ook de beloftes van trouw, het tekenen door getuigen en als jullie willen het wisselen van de ringen. Het betekent dat ik jullie ceremonieel spreker kan zijn, maar ik zal jullie dan niet voor de wet in de echt verbinden. 

 Meer weten? Vul het contactformulier in"Gewoon" de liefde vieren

Natuurlijk hoeft er niet perse 'getrouwd' te worden. Willen jullie 'gewoon' de liefde vieren omringd door al jullie dierbaren? Dat kan! Het wordt een echte liefdesceremonie. 

Alles wat jullie maar wensen kan aan bod komen, bijvoorbeeld ook beloftes van trouw, het tekenen van een liefdesverklaring en zelfs het uitwisselen van ringen kan hier onderdeel van zijn. 

Meer weten? Vul het contactformulier in 

 


Wettelijk trouwen

Dit betekent dat het gaat om een formele huwelijksvoltrekking met een akte opgemaakt door de desbetreffende gemeente waarin jullie trouwen. Als jullie kiezen voor wettelijk trouwen, dan zal ik als zelfstandig trouwambtenaar benoemd en beëdigd moeten worden voor één dag in de gemeente waarin jullie trouwen.

 


 
 


 


  
 


 

  Reviews 

                                               Michiel & Monique, Landgoed Klarenbeek

"Wat was het fijn om Jorieke als babs te hebben. 

 

Ze heeft ons verhaal perfect verwoord, lief en met de nodige humor gebracht. Het paste precies!". 

 
                                                                             Linda* & Johan, de Lochtenberg, Wijhe

"De ceremonie was erg mooi en bijzonder, het was helemaal wat we gewenst hadden!"


                                                  Foto: Nienkes foto's