"Voor een persoonlijke, levendige en bruisende ceremonie"
  


Wettelijk trouwen

De naam zegt het al: trouwen voor de wet! Dat betekent dat het gaat om een formele huwelijksvoltrekking met een akte opgemaakt door de gemeente waarin jullie gaan trouwen. Je kunt er voor kiezen dit te laten doen door een door jullie zelf gekozen zelfstandig trouwambtenaar! Ik zal dan als zelfstandig trouwambtenaar benoemd en beëdigd moeten worden voor één dag in de gemeente waarin jullie trouwen. Naast mijn vergoeding betalen jullie ook leges van de gemeente waarin jullie trouwen. 

Meer weten? Vul het contactformulier in.


Ceremonieel trouwen

Trouwen op een niet-officiële trouwlocatie, bijvoorbeeld in jullie eigen achtertuin of jullie favoriete café? Willen jullie gratis trouwen maar nog wel heel graag een prachtige ceremonie? Dat kan! De ceremonie zal niet te onderscheiden zijn van een wettelijke huwelijksceremonie.

Bij ceremonieel trouwen komen alle elementen van wettelijk trouwen aan bod. Dus ook de beloftes van trouw, het tekenen door getuigen en als jullie willen het wisselen van de ringen. Het betekent dat ik jullie ceremonieel spreker kan zijn, maar ik zal jullie dan niet voor de wet in de echt verbinden. 

 Meer weten? Vul het contactformulier in.


Geregistreerd Partnerschap

Een andere mogelijkheid om jullie liefde voor elkaar te bezegelen is het Geregistreerd partnerschap. Het grote verschil met wettelijk trouwen is dat het niet tot stand komt met een wilsovereenstemming maar door middel van een ondertekening van de akte van geregistreerd Partnerschap.  

Of hebben jullie besloten om het  geregistreerd Partnerschap om te laten zetten naar een huwelijk? Het omzetten is echter slechts een formaliteit. Er wordt op het gemeentehuis een akte van omzetting opgemaakt en door jullie beiden ondertekend. Willen jullie er toch een speciaal moment van maken en uitgebreider vieren? Dat kan! Ik kan er een mooie, persoonlijke en onvergetelijke ceremonie van maken!

Meer weten? Vul het contactformulier in.


Herbevestiging

Bij een herbevestiging vieren jullie bijvoorbeeld het koperen of zilveren huwelijksjubileum met een échte (verrassings)ceremonie. Jullie vertellen elkaar opnieuw waarom jullie van elkaar houden, of geven jullie elkaar opnieuw het JA- woord! Of jullie willen gewoon nog één keer zo’n mooie dag beleven zoals het was op jullie trouwdag…. Ik help jullie graag met het vormgeven van deze bijzondere ceremonie.

Meer weten? Vul het contactformulier in.